Job & karriere

Dygtig og erfaren revisor søges:

- skal DU være vores nye medarbejder?

Er du en faglig dygtig revisor med stærke menneskelige egenskaber? Møder du kunderne i øjenhøjde? Og kan du bevare overblikket i pressede situationer med flere ”bolde i luften”?

Da vi har stor kundetilgang, søger vi en revisor med minimum 3-4 års erfaring, og som gerne har HD eller under uddannelse hertil. Se fuld version af stillingsannoncen.

Send din ansøgning og CV til fm@ankerhost.dk snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner og registreret revisor, Flemming Mørup på 97 12 13 77 
eller fm@ankerhost.dk.

 


 

Aktuelt søger vi en erfaren revisor med partnerambitioner:

Vil du have ledelsesansvar i et revisionshus i vækst med et stort potentiale? Er du en faglig dygtig revisor med stærke menneskelige egenskaber? Møder du kunderne i øjenhøjde? Og kan du coache og motivere dine medarbejdere til at nå store resultater? se fuld version af stillingsannoncen.

Så send din ansøgning og CV til fm@ankerhost.dk snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner og registreret revisor, Flemming Mørup på 97 12 13 77 
eller fm@ankerhost.dk.

 


 

Er du også et tal-ent?

Uopfordret ansøgning

Vi er altid interesseret i ansøgninger fra revisorer eller uopfordret ansøgninger fra potentielle elever. Erfaring og baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du bl.a. besidder følgende egenskaber:

  • du arbejder målrettet
  • du har lyst og mod til at være en del af et godt fungerende team
  • du bidrager gerne med åbenhed, nye ideer og en god portion humor til vores fælles dagligdag

Du er altid velkommen til at kontakte ANKER HØST hvis du har spørgsmål vedrørende stillinger hos os.