Profil

AANKER HØST - Revisor i Herning - Regnskab, revision og virkshomhedsrådgivning

Tal med os – det er til at forstå

Hos ANKER HØST møder du udelukkende opdaterede, professionelle medarbejdere med oprigtig interesse for at give dig den bedste service og rådgivning inden for vores felt - revision. Hos os handler det om resultater – også dem, der ligger uden for regnskabet.

Vi byder velkommen med charmerende atmosfære i ”Volmerhus”, der ligger centralt i Herning og har gode parkeringsforhold.

Vores samarbejdspartnere sikrer dig det bedste udbytte

Alle firmaets registrerede revisorer er medlemmer af FSR - danske revisorer, hvis formål bl.a. er at sikre, at medlemmernes arbejde udføres på et højt kvalitetsniveau gennem en foreningsbaseret kvalitetskontrol, omfattende kursusvirksomhed og ved udsendelse af alle nye relevante love m.v.

ANKER HØST er medlem af Revisorgruppen Midtvest

Vi er medlem af Revisorgruppen MidtVest, som er en forening af selvstændige registrerede revisionsfirmaer. Foreningens medlemmer omfatter 9 revisionsfirmaer fordelt over det meste af Jylland. Foreningens formål er at styrke medlemsfirmaernes udvikling med udgangspunkt i høj faglig standard, moral og etik. Vi har hermed mulighed for at trække på hinanden og de tilknyttede specialister indenfor regnskab, revision, virksomhedsrådgivning, budget og meget mere, ligesom vi og vore medarbejdere får styrket vores faglige viden.

Vi har tid til at tale om andet end tal

Vi ved, at dine tal kræver ubetinget tillid. Derfor giver vi os god tid – også til at mødes med dig helt uforpligtende, så du får en god fornemmelse af hvem, vi er og hvad, vi kan. Vi sætter os grundigt ind i din forretning, og har stor erfaring med en bred vifte af brancher. En erfaring, der kommer dig til gode.

Kontakt ANKER HØST og hør mere om hvad vi kan gøre for dig!