Om os

Lokalt revisionshus med erfaring, indlevelse og begge ben på jorden

Da Revisionsfirmaet ANKER HØST blev etableret den 1. maj 1952, var det med en klar mission om at hjælpe små og mellemstore virksomheder i Herning og omegn.

Og selvom der er løbet en del vand i Karup Å siden, har vi ikke ændret så meget som et komma i det fundament.

Vi er stadig i øjenhøjde med det lokale erhvervsliv. Vi engagerer os stadig helhjertet i hver eneste kundes ve og vel. Og vi sørger stadig for at være helt i front, når det kommer til ny viden, nye kompetencer og nye værktøjer.

Efter syv årtier har vi derfor en ret god føling med, hvad det vil sige at drive en lille eller mellemstor virksomhed i det midtjyske. Med succes.

Vi ligger midt i Herning

ANKER HØST har kontorer på to etager i det charmerende ”Volmerhus” – lige midt i Herning og med masser af parkeringspladser (næsten) lige uden for døren.

Vores mission

Vi gør det nemmere for vores kunder at drive deres virksomhed med succes.
a

Vores vision

Vi vil være Hernings foretrukne revisor for små og mellemstore virksomheder.
a

Vores værdier

Vi engagerer os i hver eneste kunde
Vi fastholder et højt fagligt niveau
Vi er ansvarlige
Vi er en god arbejdsplads

Stærke samarbejdspartnere

Vores egne revisorer og erhvervskonsulenter er hele tiden opdateret med efteruddannelse og relevante kurser. Derfor får du også løst langt de fleste opgaver i huset. Samtidig har vi et tæt samarbejde med kolleger og sammenslutninger, der fuldender vores palet af kompetencer og sikrer, at kvaliteten er helt i top. Hele tiden.

FSR – danske revisorer

Vores registrerede revisorer er alle medlemmer af FSR – danske revisorer. Det er din garanti for, at vores arbejde er af høj kvalitet. Foreningens mission er bl.a. at være revisionsbranchens talerør i den bredere erhvervspolitiske debat, og at sikre kvaliteten i branchen ved at tilbyde en bred palet af faglige kurser.

Revisorgruppen MidtVest

Revisorgruppen er en sammenslutning af 9 selvstændige registrerede revisionsfirmaer fordelt over det meste af Jylland. Medlemsskabet giver os (og dermed dig) adgang til specialviden og erfaring fra omkring 50 registrerede revisorer ud over vores egne hos ANKER HØST.

Advokatfirmaet DAHL

Skatteafdelingen hos Advokatfirmaet DAHL har til huse i Herning. Vores tætte samarbejde betyder derfor, at vi kan trække på nogle af landets allerskarpeste specialister, hvis du står med en særlig skatteteknisk udfordring.