Løbende rapportering

Gode økonomirapporter giver gode svar

Den løbende økonomirapportering er et af de vigtigste værktøjer til at drive en sund virksomhed og tage de rigtige beslutninger. Her får du et ajourført billede af, hvordan det går, hvilke udfordringer du skal have særlig fokus på, og hvor og hvornår det måske giver mening at skrue på forskellige ledelsesmæssige knapper.

Økonomirapportering omfatter bl.a.:

  • Årsrapporter (årsregnskab)
  • Periodebalancer
  • Budgetter

Hos ANKER HØST er langt de fleste af vores kunder små og mellemstore virksomheder, ofte med ejeren selv i førersædet. Derfor er det helt naturligt for os at være i øjenhøjde og formidle tingene i et letforståeligt sprog, når vi taler om tal.

Som et element i den løbende økonomirapportering får du også hjælp til dine momsopgørelser, så du altid betaler det, du skal. Ikke for lidt. Og aldrig for meget. 

Nemt og digitalt

Det er nemt at have ANKER HØST som revisor, fordi vi er med helt i front på digitalisering. Det betyder bl.a., at du slipper for de klassiske bilagsmapper (medmindre du foretrækker at holde fast i ”papir-metoden”), når der skal laves periodebalancer, årsregnskab, momsopgørelse og indberetninger til SKAT. Vi sikrer naturligvis også, at alle digitale indberetninger lever op til myndighedernes krav. Læs mere om digitalisering her.

Outsourcing af bogholderiet

Du kan også lade ANKER HØST overtage hele din bogholderifunktion og klare alle de daglige opgaver: bogføring, debitorstyring, kreditorstyring, lønadministration mv. Læs mere om vores effektive Erhvervsservice her.