Erfaren og selvkørende bogholder til revisionshus i vækst

22.06.2021 – Stillingen er besat.

Er du en selvkørende bogholder, som er god til at skabe vedvarende kunderelationer? Leverer du konsekvent gode og pålidelige resultater? Og vil du arbejde for et revisionshus med et godt sammenhold og et fladt hierarki?

Hos Anker Høst har vi i over 60 år været revisor for små og mellemstore virksomheder, der lægger vægt på rådgivning i øjenhøjde og forståelse for de udfordringer selvstændige erhvervsdrivende har. Vi er pt. 15 medarbejdere med en bred viden, som vi udnytter, når vi yder kunden den bedste service og holder os opdateret om, hvad der sker i vores område og på vores felt.

For at fastholde den positive udvikling i vores erhvervsserviceafdeling, søger vi en erfaren bogholder til at tage sig af egne faste kunder.

Jobbet

Som bogholder i vores erhvervsserviceafdeling kommer du til at bruge det meste af din tid på bogholderi for vores kunder. Det indebærer, at du afstemmer moms, holder overblik over likvide konti samt debitorer og kreditorer, og at du foretager lønadministration mv.

Du bruger de fleste dage på vores kontor i Herning, ligesom du har faste dage ude af huset hos kunden.

Til gengæld får du en stilling i en moderne og vækstende virksomhed. Din dagligdag kommer til at foregå i et hus med en god og uformel tone, hvor vi ikke har langt fra top til bund. Samtidig giver vores geografiske placering gode og store muligheder for vækst, da der sker rigtig meget.

Kompetencer

  • Du har mindst 5 års erfaring som bogholder fra en revisor eller virksomhed
  • Du har flair for IT og digitale værktøjer
  • Du er uddannet bogholder og har erfaring med at bogføre bilag og afstemme moms, likvide konti, debitorer, kreditorer og lønbogholderi.
  • Vi arbejder i Uniconta, C5, e-conomic, NAV og Office pakken, så det er en fordel at du har kendskab til et eller flere af disse programmer.
  • Vi er lønpartner hos Visma Dataløn, så kendskab til deres system er også en fordel.

Som person holder du et højt serviceniveau og har gode kommunikationsevner, som gør, at du gør kunden tryg ved dig og dit arbejde. Samtidig er du er udadvendt og kan skabe vedvarende relationer til kunderne, ligesom du er selvkørende og får noget fra hånden i en travl hverdag. Du er selvstændig og passer dine egne faste kunder som naturligt indebærer, at du overholder dine aftaler.

Send din ansøgning i dag

Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning og CV til fm@ankerhost.dk snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner og registreret revisor, Flemming Mørup på 97 12 13 77 eller fm@ankerhost.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!