Ønsker du en spændende elevplads?
– Så har vi en ledig plads!

20-08-2021 – STILLINGEN ER BESAT

Har du, eller forventer du at bestå HHX, HTX eller finansøkonom? Og er du åben og udadvendt?

Så kan vi pr. 1. september 2021 eller efter aftale tilbyde dig en grundig uddannelse med spændende arbejdsopgaver, som vores nye revisorelev.

Hos Anker Høst har vi i over 60 år været revisor for små og mellemstore virksomheder, der lægger vægt på rådgivning i øjenhøjde og forståelse for de udfordringer selvstændige erhvervsdrivende har. Vi er pt. 15 medarbejdere med en bred viden, som vi udnytter, når vi yder kunden den bedste service og holder os opdateret om, hvad der sker i vores område og på vores felt.

Tændt på tal!

Vi forestiller os, at du er ved at være færdig med din HHX, HTX eller finansøkonom. Du tænder på tal, har et solidt kendskab til IT, du elsker at suge viden til dig, arbejder systematisk og målrettet, kan samarbejde og er serviceminded – og samtidig have flere ”bolde i luften”.

Til gengæld tilbyder vi dig udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver, en arbejdsplads med et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hjælpsomme og kompetente kollegaer samt alle nødvendige værktøjer for at kunne løse opgaverne på kvalificeret vis.

Som ansat i ANKER HØST tilbyder vi dig herudover bl.a. en forsikrings- og pensionsordning, feriefridage, frugtordning samt deltagelse i sociale arrangementer gennem vores personaleforening.

Send din ansøgning i dag

Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning og CV til fm@ankerhost.dk snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner og registreret revisor, Flemming Mørup på 97 12 13 77 eller fm@ankerhost.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!