Revisor til egen kundeportefølje

Vil du arbejde med regnskab, revision og rådgivning i et registreret revisionshus med både små og mellemstore virksomheder fra mange forskellige brancher? Og har du lyst til en hverdag, hvor du får en sund balance mellem arbejde og fritid?

”I en branche, der er kendt for overarbejde, er det er vigtigt for os, at vi både har plads til familie, venner og fritid. Derfor har vi valgt, at vores medarbejdere maksimalt må have 50 timers overarbejde på et år. Begynder det at vakle for meget med tiden, så ansætter vi en ny,” fortæller partner Flemming Mørup.

Velkommen til revisionshuset Anker Høst

I det charmerende ’Volmerhus’ i Hernings bymidte får du 19 engagerede kolleger, der hver dag hjælper virksomheder med at navigere i deres økonomiske landskab – fra årsregnskab og revision til erhvervsservice og ejendomsadministration.

Selvom vores flotte lokaler præsenterer sig med højt til loftet og stuk, er vores tilgang altid helt nede på jorden og i øjenhøjde – både over for vores kunder og blandt vores kollegaer.

Selvstændig hverdag med egen kundeportefølje

Som revisor vil du, i samarbejde med den ansvarlige partner, blive tildelt en fast kundeportefølje, som du varetager. Det betyder, at du får et selvstændigt ansvarsområde, hvor du selv styrer og prioriterer opgaverne, som det passer dig bedst. Porteføljesegmentet vil være alsidigt og bredt, men har du nogle særlige ønsker eller specialer, kan du være med til at præge din portefølje – også fremadrettet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for regnskab, revision og rådgivning. Du får derfor en stor variation i opgaver, hvor du blandt andet:

  • udarbejder årsregnskaber
  • udarbejder budgetter
  • rådgiver om skatte- og momsopgørelser.

Morgenstund, statusfest og gode kollegaer

Hver morgen klokken 09.00 samles alle i huset til en bid morgenbrød, så vi dagligt kommer hinanden ved. Vores kalender byder også på årlige statusfester og julefrokoster mv.

Som en del af Anker Høst kan du også se frem til en:

  • konkurrencedygtig lønpakke med firmapension
  • initiativrig og god personaleforening
  • åben og flad ledelsesstruktur, hvor gode ideer bliver grebet.

Revisor med regnskabserfaring

Det er selvfølgelig vigtigt, at du har lyst til at arbejde med variationen af regnskab, revision og rådgivning.

Din konkrete uddannelse er mindre vigtig, men vi ser gerne, at du har:

  • minimum 3 års erfaring som revisor
  • erfaring med regnskaber.

Vil du sætte din arbejdstid i balance?

Så send dit CV og din ansøgning til fm@ankerhost.dk – gerne snarest muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Flemming Mørup på 88 44 44 26.
Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!