To af Hernings velrenommerede revisionsfirmaer, ANKER HØST og ADMIPartner Herning, er pr. 1. februar blevet til ét.

Allerede i starten af 2016 besluttede ADMIPartner Hernings stifter Allan B. Christensen, at han ville trække sig tilbage ved udgangen af året og overlade tøjlerne til partner og direktør Ejvind Christensen. Timingen var derfor perfekt, da kollegerne fra revisionsfirmaet ANKER HØST i sensommeren 2016 kontaktede Ejvind Christensen for at snakke om mulighederne for et tættere samarbejde. Den forsigtige ”finger i jorden” udviklede sig hurtigt til en fortrolig og konstruktiv dialog, som efter få måneder resulterede i en aftale om, at ANKER HØST pr. 1. februar 2017 skulle overtage ADMIPartner Herning og de tre medarbejdere.

Velrenommerede midtjyder

ADMIPartner Herning blev etableret i 2001. Allan B. Christensen havde konstateret, at små og mellemstore virksomheder sjældent har ressourcer til at etablere deres egen effektive administration og økonomistyring – men at de ofte har præcis de samme behov som langt større virksomheder. Det nye forretningskoncept fik hurtigt fodfæste i det midtjyske og skabte bl.a. grundlag for at udvide på franchisebasis i yderligere en række byer. Succesen førte i 2013 til, at Ejvind Christensen tiltrådte i virksomheden som partner og direktør.

ANKER HØST blev stiftet i 1952 og har siden været revisor for små og mellemstore virksomheder i det driftige Midtjylland. Gennem alle årene har et af virksomhedens varemærker været venlig rådgivning i øjenhøjde og stor forståelse for de udfordringer, der følger med at være selvstændig erhvervsdrivende.

Stærke synenergier

Hos ADMIPartner Herning har fokus været på ErhvervsService, mens man hos ANKER HØST har haft revision, regnskabsassistance og rådgivning som omdrejningspunkt. Ved at sammenlægge de to virksomheder, opnår man derfor det bedste fra to verdener og kan fremadrettet tilbyde selskabets mere end 700 kunder en komplet palet af ydelser. Samtidig vil ANKER HØST efter overtagelsen bygge videre på de stærke kompetencer, begge selskaber har opbygget, når det handler om at udnytte IT-teknologien, bl.a. i form af elektronisk bilagshåndtering og papirløs dokumentation.

ANKER HØST er i dag ejet af de registrerede revisorer Jens-Erik Ager, Karsten Nielsen og Flemming Mørup samt revisor Morten Birk. Den tidligere medejer og direktør af ADMIPartner Herning Ejvind Christensen fortsætter som kontorleder hos ANKER HØST og skal sammen med de øvrige to medarbejdere fra ADMIPartner Herning fortsat betjene deres sædvanlige kundeportefølje.

Efter overtagelsen udgør medarbejderstaben hos ANKER HØST i alt 17 medarbejdere, heraf 4 registrerede revisor, som alle er medlemmer af FSR – danske revisorer. De to selskaber har i dag til huse blot 100 meter fra hinanden i Hernings centrum i hhv. Østergade 12 og Nygade 4. Begge lokaliteter fastholdes indtil videre, men i løbet af efteråret 2017 er det planen, at alle medarbejdere skal samles under ét tag.

Yderligere information

ANKER HØST: Flemming Mørup, tlf. 2625 4462, fm@ankerhost.dk

ADMIPartner Herning: Ejvind Christensen, tlf. 2483 9730, ejvind@admipartner.dk